За нас

Медицински Център Интермедика е създаден като лечебно заведение, чиято основна идея е съвременното лечение на хора страдащи от психични разстройства. Това лечение съчетава различни методи на терапия. Тези лечебни похвати обхващат както медикаментозни практики, така и такива курсове на лечение, които предлагат процедури с най-модерна апаратураТранскраниална Магнитна Стимулация, Транскраниална Стимулация с Постоянен Ток. Ние сме изграден екип, работещ отдавна заедно, чиято висша цел е една – помощ на хората, страдащи от психични разстройства. Предлагаме психиатрична и психологична работа с нашите пациенти.

Медицински Център Интермедика е на разположение на своите пациенти от 2018 г.

Местонахождението ни е гр. София, ул. Нишава № 62.


TAMAS_3

Апаратурата, с която разполагаме е най-новата налична, с най-добро качество и на най-съвременно ниво – апаратът ни за Транскраниална Магнитна Стимулация е без аналог в страната ни и предлага варианти, невъзможни за предходните поколения апарати – отлични терапевтични ефекти при значително скъсено време за отделните процедури. Разполагаме и с апарат за Транскраниална Стимулация с Постоянен Ток, която също е от последно поколение уреди за лечение на пациенти с  различни психични разстройства.

Медицински Център Интермедика се помещава в рамките на няколко уютни кабинета, намиращи се на комуникативно място, близо до ключови спирки на превозните средства за градски транспорт. Ние не сме далеч от центъра на София, но, в същото време, спокойствието на нашето местоположение би улеснило съвместната ни работа, избягвайки шума и натовареността на нашия град, което е от съществено значение за нашите терапевтични процеси и успехи.


Психичните разстройства са едни от най-разпространените и инвалидизиращи заболявания в обществото. Нашата мисия е да върнем хората към нормалния им начин на живот, вдъхвайки им здраве, живот и кураж да продължат напред. Страданието от несправяне с работа, учение, хобита, социални контакти… Ние сме тук, за да опитаме да ви помогнем. Всеки човек има нужда да се чувства полезен. Нека опитаме заедно!


Немалко са силите, които ни окуражават и ни дават криле. Първите и най-важни от тях са нашите пациенти, както и нашият сплотен екип. Съвместната ни работа датира от години. Израснали сме като специалисти, минали сме по стълбицата на познанието и работата постепенно, трудно, с много безсънни нощи.